Kwaliteit

Kwaliteit

Synerbee streeft naar kwaliteit en dat bouwen wij samen met onze partners op. Hieronder kunt u meer lezen over onze huidige partnerships en certificeringen. Heeft u interesse om samen te werken met SynerBee? Neem dan gerust contact met ons op. 

Partnership AFAS

AFAS software geregistreerde koppeling

SynerBee voor medewerkers biedt geautomatiseerde toegangsmanagement met behulp van een koppeling met het HR bronsysteem. Door een slimme koppeling via het Intelligent Access Platform van SynerBee worden nieuwe werknemers aangemaakt in AFAS als HR bronsysteem, automatisch voorzien van een account in Microsoft Azure AD. SynerBee is is een gecertificeerd bij AFAS en toont hiermee kwaliteit en vertrouwen van AFAS. 

Meer informatie over onze partnership met AFAS kan gevonden worden op de AFAS website.

ISO Certificering

ISO 27001 certificering

Met de ISO 27001 certificering laten wij zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Dit houd in dat als organisatie ons managementsysteem van informatiebeveiliging op orde is en aan de AVG en strenge normen en eisen rondom informatiebeveiliging voldoet. SynerBee staat voor kwaliteit, privacy en zorgvuldigheid is voor ons van uiterst belang. We houden ons vast aan de principes in de ontwikkeling van het Intelligence Access platform.

Cybersecurity made in Europe

ECSO (European Cybersecurity Organisation) heeft het label gecreëerd en Security Delta (HSD) heeft het label aan SynerBee verstrekt. ECSO is een Europese non-profitorganisatie en partner van de Europese Commissie voor de uitvoering van publiek-private partnerschappen op het gebied van cyberbeveiliging. Het label verhoogt het bewustzijn van de strategische waarde van cyberbeveiligingsbedrijven die hun oorsprong vinden in Europa en die hun activiteiten ontwikkelen op basis van Europese waarden.

Demo

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?